Presentació

Aquest bloc es crea amb l'objectiu de construir-se com un espai de recursos de suport al tema de la Segona República, que s'inclou dins contingut curricular de Segon de Batxillerat.

El bloc està pensat per fer-se servir com a recurs visual dins de l'aula, amb la possibilitat que els alumnes en tinguin accés a ell en tot moment. Destaca la poca presència de text escrit, amb la intenció que aquest bloc es configuri com una plataforma de suport d'un contingut que els alumnes ja poden trobar tant a les explicacions del professor com en el llibre de text. 

Per altra banda, el bloc també inclou recursos, com pel·lícules, documentals o articles, que es posen a l'abast d'aquell alumnat interessat a aprofundir en alguns dels temes que a classe es presenten, però en els quals normalment no s'aprofundeixen. 

Per últim, el bloc recull tres activitats relacionades amb el temari de la Segona República però que van dirigides a un treball relacional, de recerca i reflexió crítica, més que no pas d'una mera avaluació dels continguts teòrics aportats -tot i que aquests es fan necessaris per a l'elaboració dels exercicis.